Bejelentés


MAGFÉNY ... minden egy döntéssel kezdődik ...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Mantrázni utazás:) Felfedezése mindannak, ami eddig is a "tied" volt :)

 

Helytől és időtől függetlenük csupán figyelmedre van szükség hozzá :)

 

Jó szórakozást!

 

 

"A bölcsesség jelen van.

 

Ezt a mantrát szívcsakrán keresztül áramoltasd, a következő egységekre tagolva: belégzésnél: "a bölcsesség"; kilégzésnél: "jelen van". Az eszme gyakorlása segít felismerni, hogy a megvilágosodás (az isteni sík) mindenben megtalálható. 

 

"Elengedem a múltat és mindenkinek megbocsátok.

 

Ezt a mantrát szívcsakrán keresztül áramoltasd, a következő egységekre tagolva: kilégzésnél: "elengedem a múltat"; belégzésnél: "és mindenkinek megbocsátok". Az eszme gyakorlása segít önmagunknak és másoknak megbocsátani az ellenünk elkövetett vélt vagy valós sérelmekért. 

 

"Szabad nekem harmóniában élni minden létezővel.

 

Ezt a mantrát szív és koronacsakrán keresztül áramoltasd, a következő egységekre tagolva: belégzés szívcsakrán keresztül: "szabad nekem"; kilégzés koronacsakrán át: "harmóniában élni"; belégzés koronacsakrán: "minden létezővel"; 1 mp-es szünet után előlről kezdve. Az eszme gyakorlását követően egy lecsendesedetebb állapotot élhetsz át, mely következtében a hétköznapi történések más megvilágítást, harmónikusabb együttélést eredményeznek.

 

"Én az vagyok, ami a szívből fakad."

 

Ezt a mantrát szívcsakrán keresztül áramoltasd, belégzésnél: "én az vagyok"; kilégzésnél: "ami a szívből fakad". Az eszme gyakorlását követően egy ú.n. "egységélmény"-t élhetsz át.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!