Bejelentés


MAGFÉNY ... minden egy döntéssel kezdődik ...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


REIKI

 

A R.A.I. reiki az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A reiki hosszú távon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A reikit használó ember illetve a rendszeres kezelésen résztvevők ellenállóbbá válnak az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint pld. a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.

 

Reiki I.

 

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

 

Tanfolyami díj: 7.900,- Ft.

 

Reiki II.

 

A tanulók megismerkednek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

 

Előfeltétele: Reiki I. / Tanfolyami díj: 15.500,,- Ft.

 

Reiki mester

 

Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.

 

Előfeltétele: Reiki I. és II. / Tanfolyami díj: 44.000,- Ft.

 

Reiki tanár**: A Reiki mester megkapja a lehetőséget és jogot arra, hogy oktasson, és másokat beavathasson a Reikibe. A tanfolyamon lehetősége lesz a korábbi Reiki fokozatok tananyagának alapos átismétlésére, oktatási technikák elsajátítására, az avatás kivitelezésének begyakorlására.

 

Előfeltétele: Reiki mester.  / Tanfolyami díj: 80,000.- Ft.

 

Reiki mester/tanár**: A mesteri és tanári fokozat összekapcsolása.

 

* - A Reiki tanári fokozat csak a R.A.I. központ szervezésében végezhető.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!