Bejelentés


MAGFÉNY ... minden egy döntéssel kezdődik ...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

AKTÍV SZELLEMGYÓGYÁSZAT


F.E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az által „aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. E módszerrel gyors segítség nyújtható akut esetben illetve konkrét probléma esetén célzott támogatás adható a gyógyulás elősegítésére. Sikeresen kombinálható más gyógymódokkal pld. arolo. A hatékony kezelés kulcsa a szellemgyógyászati diagnosztika, az energiaátviteli technika, a távdiagnosztika és távkezelés, az energetikai injekció, a lézer-technika, illetve az energetikai sebészeti módszerek által sokféle probléma eredményes megoldására alkalmas.


Aktív Szellemgyógyászat I.


A tanuló megismerkedik az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről. Tisztázódnak olyan fontos ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt érintik. Ilyenek például a csakrák, kundalini erő vagy a harmadik szem. Gyakorlás során a tanuló elsajátítja az aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhet.


Tanfolyami díj: 9.000,- Ft.


Aktív Szellemgyógyászat II.


A tanuló megismeri az önkezelés lehetőségeit, technikáit; megtanulja, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítja a távkezelés módszereit. Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól is. A beavatással egy szellemi segítő kerül mellé, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál, és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neki elősegítve fejlődését.


Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat I. / Tanfolyami díj: 9,000.- Ft.


Aktív Szellemgyógyászat III. *: Az eddig tanult technikák átismétlése után a tanuló megismeri a gyógyítók személyiségjegyeit, majd új technikákat sajátít el. Megtanulja az energetikai injekció , a lézer-technika kivitelezésének módját, alkalmazásának lehetőségeit, és betekintést nyer a hipnózis alapjaiba.


Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat II. / Tanfolyami díj: 16.000,- Ft.


Aktív Szellemgyógyászat IV.**: Energetikai sebészet: Méltán nevezhetjük a tanfolyamsorozat koronájának. A tanuló elsajátítja a pszi-sebészetet, a vér nélküli energetikai műtét technikáját, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak. Ez a technika gyorsaságával és hatékonyságával tűnik ki, mely a segítségnyújtás során nélkülözhetetlen azok számára, akik a hagyományos műtéti beavatkozást el akarják kerülni. A tanuló az elméleti alapok után meditációk, gyakorlatok segítségével nyer mélyebb betekintést az energetikai gyógyítás titkaiba. A beavatás teszi őt képessé a pszi-műtétek elvégzésére, amelyhez hozzátartozik a harmadik-szem aktiválása is. Ez a tanfolyam a világon egyedülálló, kizárólag a R.A.I.-nál végezhető el. Tekintettel arra, hogy a tanfolyam a tanulóktól alapos felkészültséget, megfelelő spirituális érettséget, komoly felelősségérzetet igényel, ezért a R.A.I. nagymestere fenntartja magának a tanfolyami részvételtől való elutasítás jogát.


Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat III. / Tanfolyami díj: 48.000,- Ft.


Aktív Szellemgyógyászat V.**:  Mesterfokozat: Az ismeretek egészen speciális technikákkal történő bővítésére kerül sor, amelyek lehetővé teszik a különleges problémák kezelését is. A tanuló a tanítás fortélyaiba is betekintést nyer, valamint a kezelő-páciens, a tanfolyami oktató-tanuló illetve a személyes támogatás kérdéskörei is szóba kerülnek. Az alapismeretet tartalmazó teszt sikeres megírása után a résztvevők megkapják a jogot az Aktív Szellemgyógyászat I. II. tanfolyamok - Aktív Szellemgyógyászat irányelvei szerinti - oktatására.


Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat IV. / Tanfolyami díj: 77.000,- Ft.


* - gal jelölt tanfolyamot a R.A.I. központ megbízásából Dr. Regéczy Zsolt
(Tel.: 20/447-69-44) és Borbély János (Tel.: 70/311-81-97) tartja.

** - gal jelölt tanfolyamok csak a R.A.I. központ szervezésében végezhetők.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!