Bejelentés


MAGFÉNY ... minden egy döntéssel kezdődik ...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


ANGYALKOMMUNIKÁCIÓ


Az angyalok mindig ott vannak és segítenek, ha kérjük őket! Csodálatos ezekkel a fény-teljes energiákkal együttműködni. Tudnunk kell, hogy a kapcsolat Istennel (Jézussal, Szentlélekkel) sokkal intenzívebbé válik az angyal kommunikáció által.


Angyal I. - Élet az Angyalokkal


A tanuló megtudja, kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, energiájukat. Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába.


Tanfolyami díj: 7.700,- Ft.


Angyal Ib. - Angyalokkal az Életünkben


Ezen a tanfolyamon a résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven (50) angyal áll rendelkezésre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet. Ezen a tanfolyamon a résztvevők az angyalokkal való munka során megtanulják a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésük erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.


Előfeltétel: Angyal I. / Tanfolyami díj: 9.900,- Ft


Angyal II.* : A tanuló további tapasztalatokat szerez Isten fényköveteivel - az angyalokkal - kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, aki mindig az oldalunkon áll és kísér minket, akitol segítséget kérhetünk életfel-adatunk, mindennapi problémáink megoldásához. Ismerjük meg, hogy az angyalok miért vigyáznak ránk, és mégis miért kell megtapasztalnunk a szenvedést. Meditációk segítenek felismerni, hogy hová akarnak vezetni bennünket. Tanuljuk meg jobban megérteni őket a velük ápolt kapcsolat révén.


Előfeltétel: Angyal I.  /  Tanfolyami díj: 14.400,-Ft.


Angyal tanár** : A tanuló lehetőséget és jogot kap, hogy tanítsa, hirdesse az angyalokkal való kommunikáció lehetőségét, technikáját, szépségét. A beavatással megkapja az angyalok támogatását a tanfolyamok levezetéséhez.


Előfeltétel: Angyal II.  / Tanfolyami díj: 75.000,- Ft.


* - gal jelölt tanfolyamot a R.A.I. központ megbízásából


Dr. Regéczy Zsolt (Tel.: 20/447-69-44) és Borbély János (Tel.: 70/311-81-97) tartja.


** - gal jelölt tanfolyamok csak a R.A.I. központ szervezésében végezhetők.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!